Scensamtalare 2 sept

Här hittar du alla som just nu är vidtalade att delta i samtalet från scenen. Fler tillkommer efterhand.

Jenny Grip

VD Samling Näringsliv, tidigare längåkare på elitnivå samt en i arrangörsteamet bakom Årefjällsloppet som vill samla och lyfta lokalsamhällen och kultur längs spåret.

Jimmy Eriksson

Kulturstrateg, Jämtland Härjedalen med uppdrag att skapa förutsättningar för människor att mötas kring kultur, ta del av angelägen konst, beröra och bidra till samtal och utveckling, genom att både ta del av och kunna vara verksamma inom respektive konst- och kulturområde. Har inte minst ett uppdrag i genomförandet av den regionala planen för Konstnärliga och kreativa branscher.

Marika Griehsel

Journalist, filmproducent, entreprenör inom naturturism i Jämtland och Afrika, samt moderator. Har tillsammans med sin partner Simon Stanford genom företaget Africa Select & Nordic Select Safaris producerat flera dokumentärer. Tidigare utrikeskorrespondent för SVT i södra Afrika. Idag verksam inom TV4-nyheterna.

Fler Kommer

Wow!

Jimmy Anjevall

Sol- och vätgasdriven, strategisk, systematisk, kreativ, praktisk och lösningsinriktad doer i för en fossilfri framtid i både professionella och ideella sammanhang. Idag affärsområdesansvarig för fossilfri energi hos Persson invest. Tidigare affärsutvecklare på Jämtkraft och dessförinnan chef och mångårig utvecklare med bas på energikontoret i Jämtlands län. Föreningsfostrad, fotbollstränare och med ett förflutet som skådespelare i Husåspelet där han hade en replik. Tack ÖFK för att vi lånar en fin facebookbild på Jimmy Anjevall.

Fler Kommer

Wow!

Helena Kuhlefelt

Projektledare, kulturanalytiker, europavetare och moderator. Arbetar för Nordiskt centrum för kulturarvspedagogik och intresserar sig bland annat för kulturarvets roll i att skapa öppna och välkomnande sammanhang. Vem och vad får ta plats i en bygds historia, och vem är med och formar historien för framtiden? Hon bidrar med vidgade vyer genom exempel på hur platser, företag och föreningar – både på nära och lite längre håll – har använt sig av kulturarvets kraft,

Fler Kommer

Wow!